Blog

Botox hatású Solanie 3 Peptides mezoterápiás sorozat

2023.02.25 11:44
Botox hatású Solanie 3 Peptides mezoterápiás sorozat

A tű nélküli mezoterápiás kozmetikai termékcsalád olyan 3 Peptidre épülő szuperkomplexet tartalmaz, amelyek a tűszúrás mélységében hatnak és az adott bőrproblémák gyökerére fókuszálva képesek a bőrtüneteket mérsékelni. Fiatalítanak, ránctalanítanak, sejtmegújító és regeneráló hatásúak. 

A tudatos bőrápolás lényege, hogy azt nyújtsuk a bőrünknek, amire valóban szüksége van a saját igényeire szabva. Ezt pedig egy szakember által elvégzett bőrtípus megállapításnak, némi kutatómunkának vagy probléma esetén a kiváltó ok megvizsgálásának kell megelőznie.

Az is fontos, hogy a különböző bőrhibáknak ne az eltakarására, hanem inkább a megoldására törekedjünk.  Ezek után jöhetnek csak a kozmetikumok kiválasztásai a bennük lévő összetevőkre koncentrálva. Ha mindezekkel tisztába vagyunk, akkor máris tudni fogjuk, hogy az egyes hatóanyagok pontosan milyen hatásokat fejtenek ki a bőrünkben.Természetesen időközben a külső-belső tényezők hozzájárulhatnak a bőr állapotának változásához.  Ilyenkor finomítgatni kell a rutinunkon az egyedi igények figyelembevételével.

Ebben a blogcikkünkben a sokak által kedvelt Solanie 3 Peptides mezoterápiás termékcsaládunkat szeretnénk bemutatni, melynek tagjai: botox hatású arckrém, peeling és elixír. 

Mire nyújtanak megoldást a Solanie tű nélküli 3 Peptides mezoterápiás sorozat tagjai?

  • Bőr feszesítése, ráncok kisimítása, tömörebb, rugalmasabb bőrszerkezet
  • A mimikai izmok összehúzódásának következtében kialakuló ráncok mélységének csökkentése (homlok, száj és szemek környékén)
  • A különböző bőrrétegek azonnali és látványos hidratálása
  • A bőr faggyútermelésének optimalizálása (csökkenti a bőr olajos fényét);
  • A bőrfelszíni gyulladásos folyamatok mérséklése
  • Az érzékeny bőrökre oly jellemző bőrpirosodás és kellemetlen irritáció minimalizálása

Komplett bőrápolási élmény a fürdőszobádban

A Solanie MesoPeptide sorozata komplett bőrápolási élményt garantál. Az adott bőrtípusoknak megfelelő és szakértőink által összeállított peptides elixírek hatékonyságát egy enzimes peelinggel és aktiváló krémmel maximalizálhatod.

Az első lépésként ajánlott peeling segít a bőr átjárhatóságának fokozásában és a peptidek felszívódásában, míg a Booster-In ránctalanító arckrémek a bőr szerkezeti hibáinak a helyreállításával segítik azok maradéktalan hasznosulását, hogy a kívánt ráncsimító, hidratáló, bőrfeszesítő, bőrnyugtató, vagy mattító hatás maximalizált legyen.