Blog

Fedezze fel az összes finoman hullámos, hullámos, göndör vagy enyhén hidratált hajhoz készült termékcsaládot, a L'Oréal Professionnel Curl Expression termékeit! A hullámos fürtök első osztályú, professzionális ápolást igényelnek, hogy teljes mértékben kiemeljék természetes formájukat. Ezért hozták el a Curl Expression termékcsaládot, amely határozott hullámokat és hidratált hajat biztosít. Legyen önmaga és magabiztos – kényeztesse magát olyan hullámokkal, amelyeket megérdemel.

Az egészséges haj és a hajszín megőrzése érdekében az otthoni hajápoláshoz adunk néhány tippet.

A hajvasaló rendszeres használata károsíthatja a hajat, főleg, ha nagyon magas hőmérsékleten alkalmazzuk. Ma már inkább a hőfokszabályzós hajvasalókat használjuk, de még mindig sokan forrósítják túl, akár 200 fokra is. Ennek a hőhatásnak köszönhetően azonban a haj erősen roncsolódhat. A hajvasalás elkerülése érdekében sokan választják a tartós hajegyenesítést, vagy keratinos feltöltést, amivel elkerülhető a mindennapi vasalás.

Az arcrollerek és a Gua Sha kövek mind a szakemberek, mind a bőrápolás rajongói számára toplistás helyet foglalnak el, ha az arc feszesítéséről és a kontúrjainak emeléséről van szó. De a kérdés mindenkiben felmerül: mit tudnak ezek az ásványok és tényleg működnek? A Gua Sha kővel és arcrollerrel végzett, meridián-masszázson alapuló, szisztematikusan ismétlődő mozdulatok javítják a vérkeringést, felturbózzák a nyirokkeringést, ellazítják az arcizmokat és kisimítják a finom ráncokat.

Imádsz kísérletezni? Ezt a Fashion Week, azaz divathét ihlette Cosmo Fashion Gél Lakk Szett Válogatást Neked álmodtuk meg! A nagyvárosi jelzővel minden hétköznapi nő részére elérhetővé tesszük, így a milánói kifutó többé nem plátói álom. Narancs, magenta, dögös latex piros vagy krémes szürke? Te melyiket választanád?

Ha vendéged visszafogott eleganciára vágyik, a Natural Colours Gél Lakk Szett Válogatásunkkal nem nyúlhatsz mellé! Hallottál már a lagom kifejezésről, ami annyit tesz: ’nem túl kevés, nem túl sok, pont jó’? A Natural Colours színeit is éppen ez a lagom életérzés jellemzi.

Éljen a magenta! A Pantone Intézet minden évben kihirdeti az év Pantone színét és ez ezúttal sincs másképp! A 2023-as év színe pedig nem más, mint a:

A tű nélküli mezoterápiás kozmetikai termékcsalád olyan 3 Peptidre épülő szuperkomplexet tartalmaz, amelyek a tűszúrás mélységében hatnak és az adott bőrproblémák gyökerére fókuszálva képesek a bőrtüneteket mérsékelni. Fiatalítanak, ránctalanítanak, sejtmegújító és regeneráló hatásúak.