Blog

CND Pantone 2023 - VIVA MAGENTA!

2023.03.21 11:44
CND Pantone 2023 - VIVA MAGENTA!

Éljen a magenta! A Pantone Intézet minden évben kihirdeti az év Pantone színét és ez ezúttal sincs másképp! A 2023-as év színe pedig nem más, mint a:

Éljen a magenta! A Pantone Intézet minden évben kihirdeti az év Pantone színét és ez ezúttal sincs másképp! A 2023-as év színe pedig nem más, mint a:

VIVA MAGENTA! 

Nem szokványos árnyalat egy nem szokványos időszakra

A Pantone 2023-as év színe, a Viva Magenta élénk, lendületes, vibráló. Ez az árnyalat a természetből nyeri energiáját, az erő új jelét hordozza magában. Bátor és rettenthetetlen, lüktető.

Erős és erőt ad. Kísérletezésre és gátlástalan önkifejezésre ösztönöz, felvillanyozó, határtalan árnyalat, kiemelkedik mindenből. Merész, mindent magába foglaló árnyalat. Egyensúly teremt a hideg és meleg árnyalatok között, asszertív, de nem agresszív. A dinamizmust sugárzó PANTONE 18-1750 Viva Magenta egy káprázatos vörös tónus, amely képes pozitívabb jövőt teremteni.

Pszichológia a szín mögött

A vörös árnyalatok az életet ünneplik. Világos bíborvörösként a Viva Magenta egyensúlyba hozza a merészséget a vidámság érzésével. Ez a dinamikus keverék lázadást szít, de nem megy a lágyság rovására. Magabiztos megjelenést kölcsönöz. A digitális tér felgyorsította a globalizációt, és ennek eredményeként az eddiginél sokkal jobban kapcsolódunk egymáshoz. Tökéletesen soha nem fogjuk megérteni, mi rejlik mások felszíne alatt, de mindig dolgozhatunk az empátia elmélyítésén. Az év színe arról a vágyról szól, hogy miközben új kihívásokkal nézünk szembe, kipróbáljuk a szokatlant, és együttérzően állunk másokhoz.

Bizonyosságot és motivációt kínál. Gyógyulást hoz. A Viva Magenta olyan lendülettel enged minket szabadon, amelyre mindig is vágytunk.

Így viseld!

Erősnek érzed magad? Viseld az év színét ennek kinyilatkoztatásaként. Valami kevésbé feltűnő szettet viselnél? A Viva Magenta tökéletesen működik kiegészítőként - párosítsd halványszürkével, kékkel vagy pasztell színekkel. Inkább a monokróm világ érdekel? Próbáld ki rózsaszínes árnyalatokkal és urald a teret!

A Viva Magenta tökéletes egyensúlyt teremt a meleg és hideg között. A szépségipar egyik meghatározó színe - viseld körmökön, hajvégeken, sminkben - ragyogni fogsz! Univerzális árnyalat minden korosztály, nem és bőrtónus számára.