Rólunk

Első illatszer üzletünk 1992-ben nyitott Győrben, Marcalvárosban, mint egyszemélyes egyéni vállalkozás.
A fokozott igény hatására hamarosan fodrászcikkeket is értékesítettünk, hasonló utat bejárva, mint az akkori hasonló kereskedések, így lett belőle Claudia Fodrászcikk.
Kereskedésünk hamar kinőtte magát és a termékbővülés, a forgalom emelkedése a létszám és az üzlet növekedését eredményezte.
Többszöri költözés után 2007-ben vettük birtokunkba a saját tulajdonban lévő Mester utcai telephelyünket, melyben üzlet, raktár, irodák és 50 fős oktató stúdió található 420 négyzetméteren.
17 fős csapatunk igyekszik a vevők igényeit kielégíteni, a kiszállítást és a webshopot kiszolgálni. Mindezt két győri üzlettel, két területi képviselővel, két saját kiszállítóval, illetve grafikussal és eladókkal kibővítve oldjuk meg.
Mára a kínálatunk ismert és kedvelt kozmetikai termékekkel, műköröm alapanyagokkal, gépekkel, bútorokkal, kiegészítőkkel és minden olyan termékkel bővült melyet a szakemberek a szépségiparban nem tudnak nélkülözni, beleértve ebbe az egészséget védő termékeket is.
Túlnyomó részt professzionális termékeket forgalmazunk, de lakossági vásárlókat és kereskedőket is kiszolgálunk, emellett több márkát kizárólagosan importálunk vagy kiemelt státuszban képviselünk Magyarországon.
Fodrászcikk kereskedésünkben számtalan prémium és kitűnő minőségű terméket forgalmazunk. A teljesség igénye nélkül néhány:
Carin Haircosmetics, Berrywell, Ronney, CND, Perfect Nails, L'Oréal Professionnel, Schwarzkopf Professional, Indola Professional, BES, Kallos, TIGI, Alfaparf, Cerena Solingen, Helia-D Professional, Anaconda Professional, HoMiCo, Eurostil, Sibel, Yamuna, Wella Professional, Londa, Titania, Depiléve, Anesi, Subrina, Alveola, Solanie, Long Lashes, Silky, Olivia Garden, WAHL, Moser, stb.

Igyekszünk a lehetőségeinkhez képest a legjobb árainkat nyújtani, a regisztrált szakmai vásárlóknak alacsony árakkal segíteni.

A claudiashop.hu Magyar vállalkozás, Magyar tulajdonban, Magyar munkavállalókkal, és közel 15.000 terméket forgalmaz, melyek teljes egésze saját raktárában, üzleteiben és saját tulajdonában van. A termékskálát folyamatosan bővítjük, újítjuk, és aktualizáljuk.

Legyél Te is partnerünk, ha a szépségiparban dolgozol! A szakmai regiszrációhoz elég egy adószám, vagy a végzettséget igazoló okmány másolata, fényképe. Használd ki a lehetőségeket, vásárolj kedvezménnyel, gyűjtsd a vásárlói pontokat, melyeket bármikor beválthatsz!

Ha kérdésed van keress bennünket bizalommal: +3670/6000-727 vagy hello@fodraszcikk.eu