Blog

Gondoltad volna? Narancs és pink együtt az év legtrendibb színpárosítása!

Zsoldos Ágnes
2023.03.16 11:44
Gondoltad volna? Narancs és pink együtt az év legtrendibb színpárosítása!

Imádsz kísérletezni? Ezt a Fashion Week, azaz divathét ihlette Cosmo Fashion Gél Lakk Szett Válogatást Neked álmodtuk meg! A nagyvárosi jelzővel minden hétköznapi nő részére elérhetővé tesszük, így a milánói kifutó többé nem plátói álom. Narancs, magenta, dögös latex piros vagy krémes szürke? Te melyiket választanád?

2023 legmenőbb színei

Ha nincs időd követni a legújabb trendszíneket, bízd ránk! Egy kollekcióba válogattuk a tavaszi szezon lágy és könnyen terülő, telt pigmentáltságú géllakk árnyalatait. Sőt, megspékeltük a 2023-as Év színével, a bíborvörös Magentával! Magentaverzum? Avagy 2023 Év Színe: Viva Magenta teli élettel! című cikkünkből megtudhatod, hogy mi inspirálta ezt a gyönyörű árnyalatot, ami tökéletes választás a körmös szakmában.

Tárazz be kedvenceidből! Legújabb 4x4ml-es kiszerelésű gél lakk szett válogatásunk színei 8ml-es kiszerelésben is elérhetőek! Ha szívesen kombinálnád díszítéssel, válaszd Colorful Patterns körömmatricánkat!

Természetes színátmenet

Az idei év legtrendibb színpárosítása a narancs és a pink! Ha rajongsz az ombre technikáért, használd multifunkcionális felhasználásra alkalmas Hardener Powder Körömerősítő Porainkat! Nemcsak a gyenge körmök erősítésére és kedvenc műkörömépítő zseléd sűrítésére alkalmas, hanem természetesen finom színátmeneteket is elérhetsz vele.